Thursday, July 20, 2017

Instrukcije kod bivse profesorice iz osnovne skole - II dio

Instrukcije kod bivse profesorice iz osnovne skole - II dio
Erotske priče. matorka,drugi dan sam došao totalno napaljen kod Mire kod moje bivše profesorice iz osnovne škole na isntrukcije. A koliko sam bio napaljen dokaz je da sam zaboravio knjige uzeti sa sobom, pa sam se morao vračati natrag u stan po njih. Kad sam došao kod Mire ostao sam bez teksta kad sam ju vidio. Bila je u nekoj kratkoj suknjici i raskopčanoj košulji, a ispod nje se vidio crni grudnjak. 
 
Kurac mi se odmah počeo dizati, a Mira se osmjehnula i pogledala me u oči, pa upitala:
 
- Jesi li ti uopće spavao noćas? 
- Jesam.. malo.. -priznao sam tiho, a u biti sam cijelu noć razmišljao o njoj i o tome kako ju jebem. 
- No dobro -rekla je i primila me za ruku, te povela u svoju spavaću sobu. 
 
Tamo mi je rekla da legnem na krevet, a ona se popela na krevet i opkoračila me, te sjela na moje lice. Nije nosila gaćice, pa je sa svojom, na moje iznenađenje, već mokrom pičkom sjela na moje lice i počela ju trljati o njega. Isplazio sam jezik i uspio joj proć njime između usana, pa se stresla kad sam joj dotaknuo par puta klitoris. Zatim je stala, pa sam ju mogao nesmetano lizati, a onda sam i pokušao napraviti nešto o čemu sam noćas razmišljao, a vidio sam u pornićima. Staviti joj prst u guzu.. Bojao sam se reakcije, ali sam tamo vidio da ženama paše kad im se stavi kurac ili dildo u guzu, pa sam mislio da bi i Mira to voljela. 
Uspio sam nekako zavuću ruku iza njene guze i počeo joj masirati ulaz u guzu. Mira se ukočila ispočetka, a onda se postepeno opuštala. Možda je razlog bilo i moje cuclanje njenog klitorisa. To je rezultiralo njenim obilnim svršavanjem uz lagani vrisak koji je ispustila iz grla. Moje lice je bilo prekriveno njenim sokovima, a ona se odmakla i počela mi otkopčavati hlače, te ih povukla niz noge, a sa njima i moje bokserice. Kurac je ostao stajati tvrd i uspravan sa slinavim glavićem. Ona se sagnula i počela mi ga lizati od jaja do glavića i natrag, a onda ga je strpala u svoja usta i nabijala se na njega do jaja. Osjećao sam njen j...procitaj vise na Pusica.com

No comments:

Post a Comment